Gillette pjena za brijanje lime 200 ml

Pjena za brijanje

1.99€ /kom
Čuvanje Ne izlagati direktno suncu. Ne izlagati temperaturama većim od 50°C. Čuvati dalje od djece.
Zemlja Velika Britanija
Proizvođač Gillette UK LTD
Uvozi Neregelia doo Podgorica
Sastojci Aqua, triethanolamine, palmitic acid, stearic acid, isobutane, laureth-23, sodium lauryl sulfate, propane, parfum, BHT, linalool, limonelne
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog svijetla, zračenja i temperature iznad 50°C. Čuvati van domašaja djece. 3.5% sadržaja boce je zapaljivo.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.